Vedete din Romania

#declaratii Alexandru Arsinel #deces stela popescu #stela popescu #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, despre Stela Popescu: "a murit fara sa devina o leguma"

Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, de peste 40 de ani, nu-si poate reveni dupa disparitia celei mai iubite actrite. Aceasta nu i-a fost doar partenera de scena ci si o foarte buna prietena.

In timpul unui interviu pentru o emisiune difuzata de Antena Stars, actorul a facut noi declaratii despre marea doamna a teatrului de revista din Romania.

"Ne-a plecat bucuria din casa. Una dintre putine bucurii pe care le mai aveam era sa o vedem pe Stela. Suntem tristi, suntem un teatru care plange. Un teatru care v-a obisnuit sa va faca sa zambiti plange acuma.

Asta cu accidentul vascular s-a simtit inca de la acea seara, cand incepuse usor sa o ia razna. Ma surpinde ca oamenii de acolo, organizatorii n-au observat si n-au chemat o salvare, ceva.

Marti dimineata am vorbit cu ea. Am sunat-o sa o intreb ce vrea sa facem in Spania si daca e de acord sa fim la Chisinau, la aniversarea unui mare actor de acolo. Era normala, usor sictirita ca trebuia sa plece la un spectacol si trebuia sa se aranjeze. Nu mi s-a parut diferita fata de alte dati sau de alti ani.

Poate se simtea rau si a ascuns. Poate, nu pot sa imi dau seama. In orice caz, zic eu, a murit nu frumos, dar a murit fara sa ramana cu niste sechele si sa devina o leguma. Nu stiu cum era mai bine. mai bine era sa ramana alaturi de noi.

Ea nu se plangea, dar pe scena cand ne vedeam si comentam, spunea ca o dor picioarele si ca facea injectii in genunchi. Nici cu diabetul nu statea prea bine.

in starea de agitatie in care era, oricine care era in situatia asta, ar fi reactionat cu un refuz (vizavi de faptul ca s-ar fi putut chema salvarea la ultimul eveniment la care a participat Stela Popescu).

Stela a insemnat un partener exceptional, care a pus umarul la realizarea mea. Noi ne-am respectat si sprijinit unul pe altul in diferite forme. A murit ceva in mine…", a explicat Alexandru Arsinel, potrivit libertatea.ro.

Citeste si:

Intreaga lume o plange pe Stela Popescu! Declaratiile cutremuratoare ale artistilor


Sursa foto: tvfagaras.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare