Vedete din Romania

# stela popescu moarte #stela popescu #alexandru arsinel

Alexandru Arsinel, rugaminte emotionata pentru toti romanii

Alexandru Arsinel este distrus de durere dupa moartea actritei Stela Popescu. Artistul nu isi poate reveni din soc si nu poate concepe ca partenera sa de scena s-a stins din viata.

Alexandru Arsinel este mereu cu lacrimi in ochi si vorbeste mereu la superlativ despre Stela Popescu. Invitat recent in cadrul unei emisiuni TV, Alexandru Arsinel a avut o singura rugaminte pentru toti romanii: sa ii aprinda o lumanare celebrei artiste.

"Da, avea ceva pe suflet. Nu stiu ce. Poate banuiesc. Venea, se aşeza şi se uita spre scenă, se uita departe. Picioarele o deranjau. Spunea Cred că nu o să mai pot să merg. Niciodată nu aş fi putut să o aud că se retrage, pentru că nu ar mai fi putut merge. Sâmbătă şi duminică nu a avut nimic. (...) Stela a fost o minune pe pământ. Şi ea trebuie să rămână în suflet şi în minte drept un reper. Să o iubiţi pe Stela şi să nu o uitaţi. Să îi aprindeţi o lumânare. Dumnezeu să o odihnească în pace", a spus Alexandru Arşinel în emisiunea Agenţia VIP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare