Vedete din Romania

#bianca dragusanu #ramona gabor #monica columbeanu #alin galatescu

Alin Galatescu: "Monica Columbeanu si-a ratat carierea de model tunandu-si sanii"

Daca saptamana trecuta Andrei Birleanu, model international, a declarat ca nu stie cine este Monica Columbeanu si ca, dupa parerea lui nu se poate vorbi despre aceasta ca despre un super model, noi am dorit sa aflam si o parere specializata despre acest subiect.

Tocmai de aceea am apelat la Alin Galatescu sa comenteze putin asupra carierei Monicai si a altor vedete care cocheteaza cu meseria de model.

"Monica Columbeanu si-a ratat carierea de model tunandu-si sanii"

Replica Vedetelor: S-a comentat zilele trecute la adresa Monicai Columbeanu, cum ca ea nu ar fi model pentru ca nu intra in standardele internationale. Cum comentezi?

Alin Galatescu: Monica nu e un model afara in nici un caz, in sensul ca la formele pe care le are, cel mult ar putea sa mearga spre zona de modeling de lenjerie. Mai ales dupa ce s-a tunat cu sanii aia imensi a exciclat din modeling. Cu asemenea sani doar daca esti Claudia Schiffer dupa ce a nascut, poti sa faci moda. In rest avem si noi un exemplu in Catrinel Menghia pe zona asta de sani mari si de forme, insa nu poate fi vorba de o comparatie intre cele doua.

"Ramona Gabor nu a fost si nu o sa fie niciodata nimic!"

eplica Vedetelor: Dar Ramona Gabor?

Alin Galatescu: Ramona Gabor nu a fost si nu o sa fie niciodata nimic! Cel putin nu a aratat-o pana acum, nu stiu poate o sa fie o revelatie la un moment dat... Ce am vazut eu in Ramona de la inceput a fost doar ca e sora Monicai. Am fost odata la o prezentare la care Monica a prezentat o rochie iar celelalte doua surori ale sale, respectiv Ramona si o alta soara a lor, pentru ca sunt trei, ii tineau trena. Cam asta este imaginea sau tiparul din care Ramona inca nu a iesit. E tunata pe toate partile, e ca la formula unu, ea incearca pe toate partile si nu ii iese pe nici una.

"Bianca Dragusanu arata asa cum se poate rata un personaj"

Replica Vedetelor: Venind vorba de operatii estetice , despre Bianca Dragusanu ce parere ai?

Alin Galatescu: Bianca este o femeie bionica, arata asa cum se poate rata un personaj ratat, e tunata peste tot, nu are nimic de aface cu nimic. Mi se pare o fmeie care provoaca tristete in sensul ca este foarte chinuita si arata cat de rau poate sa ajunga un personaj care nu stie sa isi controleze doua dintre variantele cele mai periculoase ale momentului si anume operatiile estetice si jocul cu presa de scandal. In ceea ce priveste imbracamintea, nici nu se mai pune problema pentru ca la ea se voreste mai mult de cum se dezbraca! Nici chilotii aia pe care ii purta cand facea vestitul dans senzual, nici aia nu sunt remarcabili.

Replica Vedetelor: Care ti se pare ca sunt vedetele cele mai bine imbracate ale momentului?

Alin Galatescu: E greu de gestionat, imi place Venera Arabu, Loredana Groza ca e curajoasa si atemporala, Cristina Lazar care se imbraca de la Wilhelmina Artz.

Pentru cei care spun ca Alin este mitocan, ca nu iarta greselile de vestimentatie sau defectele fizice, ii sfatuim sa ia aceste critici drept sfaturi constructive si sa schimbe cate ceva in bine, acolo unde este posibil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare