Vedete din Romania

#Alina Borcea divort # cristi borcea divort #vedete intern # alina vidican #cristi borcea #showbiz # alina borcea

Alina Borcea a plecat din tara cu tot cu copii! Ce a spus despre divort

Dupa ce ieri l-a vizitat pe sotul sau la penitenciar, astazi, cu noaptea in cap, Alina Vidican si-a luat copiii si a plecat la Miami!

Alina Vidican a fost, joi, impreuna cu fiul ei in vizita la Cristi Borcea, incarcerat la Penitenciarul Jilava. Cu aceasta ocazie a infirmat inca o data zvonurile privind un posibil divort intre ea si dinamovist.

“Nu, nu divortam. si asta nu este singurul zvon neadevarat. S-a spus ca vin femei la el, in vizita la inchisoare, iar asta nu este deloc adevarat. Voi ati intrat vreodata aici? Esti controlat mai ceva ca la aeroport”, a declarat Alina Vidican pentru emisiunea “Wowbiz””

Dupa vizita de ieri, cand Alina s-a prezentat la penienciar cu o plasa ticsita cu acte, astazi a fost surprinsa de fotoreporterii Click! la ora 5:30, la Aeroportul International Henri Coanda parasind tara cu catel si pucel: cei doi copii - George Alexandru (4 ani) si Gloria Elena (9 ani), cu un bodyguard, cu doua bone, dar si cu numeroase sacose si ghiozdane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului