Vedete din Romania

#dieta Alina Eremia #Alina Eremia slabit #vedete intern #Alina Eremia #showbiz

Alina Eremia a renuntat la 3 alimente si a slabit 8 kilograme!

Alina Eremia a slabit 8 kilograme in aceasta vara! Tot ce a facut a fost sa-si schimbe stilul de viata si sa excluda din alimentatie zaharul, painea si prajelile.

“Am invatat sa ma bucur de sport si am gasit locul in care sa imi placa sa il practic. Pana acum ceva vreme, nu reuseam sa imi gasesc timp pentru asta. in plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De cateva luni bune simt ca am intrat intr-o normalitate. Am inceput sa mananc constient, doar alimente de care am nevoie. Daca imi este pofta de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. insa am inteles ce inseamna si cum sa tin o dieta echilibrata. Nu sunt adepta dietelor drastice.

Rezultatul schimbarii stilului de viata se vad, dar nu asta a fost motivatia reala. Pentru ca pierd destul de multe nopti, mai ales in week-end, si stau destul de mult timp pe drumuri, in masina, am simtit nevoia sa echilibrez lucrurile si aceasta a fost metoda aleasa de mine. Am invatat sa nu ratez micul dejun si am scos zaharul aproape de tot din alimentatie. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renuntat si la prajeli sau paine. Iar sport fac de minimum trei ori pe saptamana. La asta se adauga si repetittile de la sala de dans!”, a marturisit Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 15 septembrie, ora 20.30, in postura de jurat al celui de-al saptelea sezon “Next Star”.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare