Vedete din Romania

# alina laufer copil #Alina Laufer #insarcinata

Alina, fosta sotie a lui Jorge, insarcinata in 6 saptamani: "Incercam de peste 8 ani sa avem un copil"

Alina Laufer, fosta sotie a lui Jorge, este mai fericita ca oricand. Actualul ei sot, omul de afaceri si politicianul Ilan Laufer, a anuntat ca vor avea un copil. Acesta este in al noualea cer, mai ales ca a primit marea veste chiar in ziua in care a implinit 37 de ani (n.r. 16 august).

"Nu am primit niciodata in viata asemenea cadouri, cu atat mai putin chiar de ziua mea de nastere ❤️," a scris Ilan Laufer pe pagina sa de socializare.

La fel de fericita este si Alina, care a marturisit ca s-a chinuit opt ani ca sa ramana insarcinata. Fosta sotie a lui Jorge are 6 saptamani de sarcina.

"A sosit momentul mult asteptat pentru familia noastra, la care am visat de atata timp! Incercam de peste 8 ani sa avem un copil si, in sfarsit, cea mai arzatoare dorinta a noastra este pe cale de a deveni realitate," a spus Alina Laufer pentru Click.

Alina Laufer, tratamente pentru a ramane insarcinata


Alina Laufer si sotul sau au trecut prin momente grele pentru a avea un copil. Medicii le-au spus ca nu vor putea avea un micut. Insa, dupa multi ani de tratamente dorinta li s-a indeplinit.

"Am ramas insarcinata prin FIV, dupa mai multi ani de tratamente. A fost un drum lung pana aici, au fost momente in care eram extrem de descurajata, dar i-am avut alaturi pe Ilan si pe Kari, care m-au sustinut in tot acest timp. Aud din ce in ce mai multe cupluri in jurul meu care au probleme de fertilitate, asa ca as vrea sa-i incurajez si sa le transmit sa nu renunte atat timp cat mai au speranta in suflet. Noua ni s-a spus la un moment dat ca nu vom putea avea niciodata copii, dar tot am mers inainte. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si să pot aduce pe lume un bebe sanatos! Acum sunt insarcinata in 6 saptamani”, a dezvaluit Alina Laufer.

Alina Laufer are o fiica din prima casatorie

Alina Laufer a fost casatorita cu artistul Jorge, de care a divortat in 2012. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de 11 ani, Karina. Un an mai tarziu, ea a ajuns din nou in fata altarului cu Ilan Laufer, cel care a fost alaturi de ea dupa divort.
 

Foto: Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului