Vedete din Romania

#Alina Puscau covid # Alina Puscau internata #alina puscau

Alina Puscau, internata de urgenta pentru a doua oara dupa ce s-a infectat cu Covid. Modelul a ajuns din nou pe perfuzii

Alina Puscau a ajuns din nou la spital in ziua a noua de boala. Modelul s-a infectat cu Covid de la o prietena care a vizitat-o fara sa stie ca este a luat boala.

 

Modelul a inceput sa aiba simptome specifice covid in urma cu cateva zile si s-a simtit foarte rau. A ajuns in cele din urma la spital. La doua zile dupa ce a fost externat, Alina a avut nevoie vineri din nou de ingrijiri medicale, dupa ce starea ei s-a agravat. Medicii au pus-o din nou pe perfuzii, Alina fiind in acest moment internata in spital.

“Simptomele mele au inceput cu dureri in gat, dureri in piept, imi ardeau plamanii, febra, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au facut perfuzii, mi-au facut analize la plamani si au vazut ca plamanii sunt afectati. La salvare stai ore intregi si astepti, pentru ca e foarte multa lume. Am chemat Savarea la 1 si a venit la 8. Auzem in telefon ca oamenii mureau in casa de COVID. Daca nu mergeam ieri la spital, muream in casa. Asta mi-a si zis!”, a spus Alina Puscau, in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare