Vedete din Romania

#alina sorescu #afacere #cursuri #copii

Alina Sorescu isi deschide propria afacere

Cantareata Alina Sorescu isi doreste sa intre in lumea afacerilor. Artista recunoaste ca ii place foarte mult sa lucreze cu copiii, asa ca s-a gandit sa-si deschida Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica, scrie showbiz.ro.

"Ideea acestor cursuri mi-a venit ca urmare a anilor petrecuti pana acum pe scena. De cand am inceput sa cant, la varsta de 4 ani in MiniSong-ul lui Ioan Luchian Mihalea, si pana in prezent am vazut si aflat foarte multe despre lumea spectacolului. Si tocmai pentru ca si eu am fost la un moment dat la inceput si cu dorinta de afirmare, vreau sa ii sprijin pe cei mici de astazi, sa cunoasca si sa simta pe pielea lor cum e sa fii artist", a povestit Alina Sorescu.

"Imi plac foarte mult copiii. E o etapa noua din viata mea. O sa predau chiar eu muzica, televiziune si prezenta scenica.Tata o sa ma ajute si exact ce a facut el pentru mine cand eram mica, asa o sa-i pregatesc si eu pe acesti copii”, a adaugata Alina.

Cursurile sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, care isi doresc o cariera in lumea muzicii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului