Vedete din Romania

# cristian borcea nunta #Cristian Borcea # alina vidican #valentina pelinel

Alina Vidican, mesaj pentru Borcea chiar in ziua nuntii cu Valentina Pelinel

Cristian Borcea s-a casatorit duminica cu Valentina Pelinel la Budapesta. Ceremonia religioasa s-a desfasurat  la Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul din capitala maghiara.

Se pare ca Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristian Borcea, a tinut neaparat sa ii transmita un mesaj cu aceasta ocazie. Potrivit apropiatilor, Alina l-ar fi sunat de mai multe ori pe Cristian Borcea pentru a-i ura "Casa de piatra". Omul de afaceri insa nu a dorit sa fie deranjat in aceasta zi fericita si a ramas indiferent la apelurile fostei sale sotii.

Pana la urma, Alina ar fi reusit sa ii transmita felicitarile sale lui Borcea printr-un prieten comun. Alina Vidican a reusit sa treaca, definitiv, peste dezamagirea ca a fost parasita pentru Valentina Pelinel.

De altfel, la fel s-ar fi intamplat si la cununia civila a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, fostul actionar dinamovist evitand sa aiba vreo discutie cu fosta lui sotie, temandu-se probabil de tensiunea care ar putea aparea in urma unei conversatii dificile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare