Vedete din Romania

# alina vidican se marita #alina vidican iubit # alina vidican

Alina Vidican se marita. Inainte i-a cerut insa aprobarea lui Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, se casatoreste. In sfarsit, l-a uitat pe Cristi Borcea si si-a gasit alinarea in bratele unui milionar american. Inainte de a accepta cererea in casatorie, Alina i-a cerut binecuvantarea lui Cristi Borcea. 

Fosta sotie a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe viitorul sau sot, Claude, in timp ce isi cumpara o noua masina: un Ferrari in valoare de 200.000 de euro. Acesta i-a facut o reducere substantiala la achizitionarea masinii, insa a invitat-o si in oras. Astfel, dupa 5 ani de cand s-a mutat in America, la Miami, Alina nu s-a afisat public cu niciun barbat. Recent insa, a dat marea veste. 

”S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a o sursă apropiată Alinei Vidican. 

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, arată Fanatik.

Între Alina şi Claude există mai multe asemănări, printre care şi faptul că amândoi sunt divorţaţi.

”Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”, potrivit sursei citate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului