Vedete din Romania

#Amalia Enache sex bebelus #Amalia Enache sarcina #vedete intern #amalia enache #showbiz

Amalia Enache a dezvaluit numele belusului sau! Va fi mama de...

Insarcinata in aproape 7 luni, Amalia Enache a tinut secret pana acum sexul primului sau copil. Ajunsa in ultimul trimestru de sarcina, prezentatoarea tv a marturisit ca va fi mama de fetita!

„In povestea mea, in povestea aceasta legata de cresterea copilului, in ceea ce ma priveste, este multa libertate. Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A calatorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay…Voi naste in Romania, la un spital privat,  a declarat Amalia pentru Life.ro. 

Atunci cand a fost intrebata daca este adevarat ca tatal copilului nu este din Romania si ca locuieste in America de Sud, Amalia a raspuns scurt: „Ai inteles perfect”.

„In perioada aia calatoream mult, eram, de fapt, in America de Sud si, dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, ne-am propus sa alegem numele: de fata sau baiat, macar unul din fiecare… Eu aveam niste nume pereferate, nume care imi paceau mult: Adela, Olivia, Alecu, Vlad… Dar, din momentul in care ne-am spus ca ar trebui sa alegem un nume, s-a intamplat ceva ce nu poate fi explicat. Totul a inceput cu un grafitti care m-a oprit din drum. Era scris asa Ama ensancha el alma. Mie mi se mai spune Ama, stii? In fine, stiam ca „ama” este iubire, stiam ca „alma” e suflet, dar nu stiam ce inseamna ensancha. Cand am aflat ca inseamna „iubirea elibereaza sufletul”, am avut prima emotie. Dar nu am facut nicio legatura. Am fotografiat graffitti-ul acela. Din acel moment, am constatat ca am inceput sa adun in aparat fotografii in care aparea mereu alma. La masa, prietenii au comandat un vin care se nume Alma Mora si tot asa… Primul cuvant pe care l-am invatat in portugheza a fost alma care se pronunta „auma”. In fine, o lunga insirurire de Alma, astfel ca am ales acest nume, desi sunt convinsa ca el m-a ales pe mine, de fapt ca fetita mea si l-a ales inainte ca noi sa stim daca vom avea fata sau baiat”, a mai povestit Amalia Enache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare