Vedete din Romania

#Amalia Enache Casa Regala #principele Nicolae #amalia enache #. regele mihai

Amalia Enache, dezvaluiri despre principele Nicolae. “Casa Regala a vrut sa-l tina «la secret» pe Nicolae”

 

Amalia Enache ii ia apararea fostului principe Nicolae, aflat in plin scandal cu Casa Regala. Iata ce mesaj a postat jurnalista pe pagina personala de Facebook.


"Aprilie 2011, Londra, nunta Printului William cu Kate. Pe langa tot ce presupuneau ceremoniile, aveam de acoperit si prezenta Casei Regale Romane. Va amintiti, probabil, locul de cinste ocupat de Regele Mihai langa Regina Marii Britanii si chiar cateva evenimente organizate acolo special pentru Majestatea Sa, aflat la acel moment intr-o forma excelenta. 

Aflu din surse britanice din onorantul grup din Romania facea parte si Printul Nicolae, care pana atunci nu mai aparuse public la noi cam de la momentul balconului, cand bunicul lui il aratase multimii. Sigur ca ma interesa un interviu cu el. Nimeni nu-l mai filmase in Romania si nu exista vreun gand atunci ca el ar putea sa revina in tara. Era un tanar crescut in Marea Britanie care s-a trezit pe neasteptate la nunta varului William, interesanta perspectiva! Am facut mai multe solicitari Casei Regale. Pana la urma, cu chiu cu vai, raspunsul a fost ca Nicolae nu doreste sa dea interviu, nu doreste sa apara public si vrea discretie despre prezenta lui acolo. Numai ca, la un moment dat, la o ceremonie la Ambasada am ajuns langa el. Nu-i spusese nimeni ca vreau interviu cu el si, cu cea mai mare naturalete si vadit bucuros, mi-a dat acel interviu. A fost sarmant si imi povestea cu haz cum toate colegele lui din liceu erau lesinate dupa William si nu s-ar fi gandit atunci ca va ajunge la nunta lui in calitate de var si cum nu le spusese niciodata colegilor ca ar fi si el sange albastru. M-am gandit atunci ca cei din Casa Regala vor sa-l tina "la secret" pe Nicolae pentru ca nu vorbea inca romana. Astazi nu mai cred asta", a scris Amalia Enache pe pagina sa de Facebook. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare