Vedete din Romania

# amalia enache copil #Amalia Enache iubit #amalia enache

Amalia Enache, primele declaratii despre tatal copilului sau

De cand a devenit mamica, Amalia Enache radiaza de fericire. Pur si simplu este un alt om.Alma, fetita ei, i-a schimbat radical viata. Foarte putine lucruri se stiu insa despre tatal copilului.

Amalia a pastrat cu sfintentie acest secret si nu vorbeste niciodata prea multe despre barbatul cu care o fetita. Intr-un interviu recent, realizatoarea TV a dat cateva detalii despre viata sa de cuplu. 

"Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele şi tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum", a spus aceasta în studioul OK!TV.

Întrebată de Dana Săvuică despre cum reuşeşte să gestioneze o relaţie la distanţă, Amalia Enache a răspuns că:

"Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(...) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste".Referitor la regrete, ştirista de la Pro TV spune că: "Nu sunt Edith Piaf, să nu regret nimic. Nu regret nebuniile şi lucrurile aventuroase din viaţa mea, îndrăznelile, pentru că fie că am câştigat cu ele, fie că am pierdut, am mers cumva înainte, am îndrăznit. La final, sentimentul e că am îndrăznit s-o fac şi pe asta, că n-am stat locului. Ce regret este când am stat locului într-o situaţie despre care de atunci ştiam că nu e în regulă, că nu-mi face bine. Am stat din nişte motive care erau atunci, am stat din nişte frici, mi-era frică de ce ar putea să urmeze.

"Totodată, Amalia Enache ar fi putut, poate, să aleagă să trăiască în străinătate, doar că "viaţa de aici mie-mi place foarte mult, mie îmi place serviciul pe care îl am. Nu există nici măcar o zi din viaţa mea în care să spun: "Aoleu, ce am de făcut astăzi?". Cred că pleci să cauţi în alte părţi când ceva nu ţi-e bine aici. Cred că, de fapt, prea binele de aici nu m-a lăsat să îndrăznesc nici măcar să visez că aş putea în altă parte. Şi există şi bariera de limbă. Pentru mine e foarte important să fac această meserie, iar această meserie se face cu nuanţele limbii materne. Cred că e foarte greu, trebuie să fii Cioran să te exprimi într-o altă limbă decât cea maternă mai bine chiar decât cei care o vorbesc de mici. Nu m-am simţit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă", a declarat Amalia Enache. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare