Vedete din Romania

#Amalia Nastase casatorie #vedete intern #amalia nastase #showbiz

Amalia Nastase se casatoreste!

Amalia Nastase si iubitul sau, Razvan Vasilescu, intentioneaza sa ajunga la altar cat de curand, in ciuda faptului ca sunt constienti ca o hartie nu schimba nimic sentimentele pe care le au deja unul fata de celalalt!

“Amandoi suntem divortati si ne-am gandit ca nu e nevoie de casatorie, ca e totusi o hartie… dar pe de alta parte, respectul fata de relatie impune si o casatorie. Hartia e ceva ce societatea impune, dar acum cred ca e ceva ce se face in fata Lui Dumnezeu, care e mult mai important decat societatea sau hartia… E important si pentru copii. Trebuie sa vada o stabilitate, asta e important”, a declarat Amalia Nastase pentru life.ro.

Ba, mai mult, se pare ca Amalia si iubitul ei au vrut sa se casatoreasca atunci cand au facut botezul micutului Toma, dar nu s-a putut pentru ca era post.

”Noi traim intr-o societate care are foarte multe puncte fixe si pe mine oamenii m-au fixat intr-un punct din acesta… stiu ca sunt Amalia Nastase si, probabil, imi vor spune asa multa vreme, nu am de gand sa-i corectez…As vrea sa devin Vasilescu. Am vrut acum, la botez, dar era post si nu s-a putut. Cat de curand, caci si Toma merita sa aiba parinti casatoriti, asa cum si fetele au avut parinti casatoriti”, a marturisit Amalia Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare