Vedete din Romania

Ana Maria Prodan epuizata dupa o noapte de distractie

Fascinata de cel mai luxos club de noapte din Europa, al carui actionar este si Adrian Mutu, Ana Maria Prodan si-a dus logodnicul venit in tara pentru a participa la ziua fiicei ei, Rebecca, in Club “Pacha”, relateaza Click.

Saptamana trecuta a fost una extrem de incarcata pentru Anamaria Prodan . Pe langa obligatiile profesionale, a trebuit sa-si faca timp sa organizeze si petrecerea pentru ziua de nastere a fiicei sale, Rebecca, in varsta de 9 ani, ce a avut loc, duminica.

Deoarece s-a simtit foarte rau, viitoarea mamica nu a putut participa la aniversare, de invitati ocupandu-se logodnicul ei, Laurentiu Reghecampf , venit special din Germania pentru chef.

Nu s-a simtit bine

“M-am simtit rau, nu am putut sa merg la petrecere. Reghe i-a adus din Germania o bicicleta de 350 de euro si, ca sora ei cea mica sa nu se supere, a primit si ea una identica”, a declarat ea.

Pictorial sexy

Ana Maria Prodan a pozat in ipostaze sexy pentru numarul 3 al revistei Incendiar. Ea a vrut ca acesta sa fie un cadou inedit pentru viitorul ei sot, Laurentiu Reghecampf , cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.

De asemenea, vedeta postului Romantica s-a lasat imortalizata insarcinata pentru ca peste cativa ani sa-i arate pozele baietelului ei, Aris Adrian, care se va naste in septembrie, povesteste Libertatea.

Nasi pentru Cristi Brancu

Reghe si Anamaria Prodan au primit de curand propunerea de a-i nasi pe Cristi Brancu si Oana Turcu, care vor sa se casatoreasca anul acesta.

 

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului