Vedete din Romania

# ionela prodan boala # ionela prodan cancer #ionela prodan #anamaria prodan #cancer pancreatic

Anamaria a tinut ascuns totul. Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan anul trecut in Cuba

Detalii cutremuratoare ies la iveala dupa moartea cantaretei de muzica populara Ionela Prodan. Fiica artistei, Anamaria, stia de un an ca mama ei sufera de cancer pancreatic.

I-a ascuns totul mamei sale, deoarece nu voia sa o faca sa sufere si boala sa o rapuna mai repede. Mai mult, Anamaria a incercat sa faca tot posibilul sa isi salveze mama. A mers cu ea chiar si in Cuba in primavara anului trecut.

“Anamaria nu a vrut sa ii spuna mamei sale ca sufera de o maladie grava la pancreas. Fara sa stie Ionela Prodan, prin recomadari, ea a gasit o clinica de specialitate din Cuba si, dupa ce a discutat cu medicii, si-a convins parintele sa mearga intr-o vacanta acolo, nicidecum la vreun tratament. Mai mult, i-a zis de un spital specializat pe infrumusetare, fiindca Ionela ar fi refuzat sa se supuna unor analize in strainatate, si-ar fi dat seama ca ar fi ceva in neregula. Mai mult, pentru a fi cat mai credibila, Ana i-a spus, la fata locului, ca va face si ea aceleasi investigatii, deoarece vrea sa arate perfect!”
, au dezvaluit persoane apropiate familiei pentru WOWbiz.ro!

Din pacate, in Cuba, dupa rezultatele analizelor, Anamaria nu a gasit remediul miraculos pentru mama ei. “Medicii de acolo aveau tratamente doar pentru cancerul pulmonar, astfel ca, ea a trebuit sa se intoarca in tara si sa caute alte solutii. Din nefericire, pana la urma, in ciuda eforturilor, nu a reusit sa sis salveze mama si Ionela Prodan a murit luni seara la Elias”, au mai spus apropiatii familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare