Vedete din Romania

#anamaria ferentz #ion tiriac #relatie

Anamaria Ferentz, topita dupa Ion Tiriac

Anamaria Ferent este captivata de Ion Tiriac . Dupa o cina la restaurant cu ravnitul miliardar, cantareata marturiseste pentru revista Star ca i-ar placea sa se afiseze la bratul lui Tiriac in calitate de iubita.

Desi nu a reusit sa-l convinga pe miliardar sa-i devina partenara "cu acte in regula", Ferent a recunoscut ca s-a simtit foarte magulita de invitatia la masa facuta de afacerist .

"Faptul ca m-a invitat la masa, mi-a acordat atentie si m-a considerat speciala, m-a frapat. A fost o intalnire ca intre doi oameni, dar nu am intrat la el in casa. Eu, la Ion Tiriac acasa nu am fost", a precizat Anamaria Ferent intr-un interviu acordat publicatiei Star.

In urma mesei luate in restaurantul Le Gaga din Herastrau, solista are numai cuvinte de lauda la adresa lui Ion Tiriac, care a impresionat-o si i-a castigat simpatia prin comportament si atitudine.

"L-am cunoscut la evenimente de caritate. Are toate calitatile, este un barbat langa care oricarei femei i-ar placea sa fie. E galant, foarte educat, cu coloana vertebrala , un barbat foarte decent", a mai spus cantareata.

Tiriac i-a daruit lui Ferent o masina

Ion TiriacTot in acest interviu, Anamaria recunoaste ca i-ar placea sa fie impreuna cu miliardarul: "Sigur ca mi-ar placea. Eu asa zic. Orice femeie ar fi fericita langa un asemenea barbat si logic ca e cel mai ravnit".
 
Insa, chiar daca cu ceva timp in urma Tiriac a petrecut un week-end de vis alaturi de Anamaria la Monaco, in urma caruia frumoasa blonda s-a ales si cu un Mercedes second-hand de la "Tiriac Autorulate",  miliardarul nu doreste sa oficializeze nimic.
 
Ion Tiriac ( 70 ani) se afla pe locul trei in topul "Forbes 500 de miliardari " cu o avere estimata la 900 milioane de euro. Miliardarul are afaceri in domeniile auto, imobiliare si asigurari.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului