Vedete din Romania

#anamaria prodan #reghecampf

Anamaria Prodan a publicat poze cu amanta lui Reghecampf in lenjerie intima: "O felicitam pentru ingerasul din burtica" FOTO

Impresara Anamaria Prodan (49 de ani) isi continua razboiul cu sotul Laurentiu Reghecampf, cu care se afla in plin proces de divort, si cu amanta acestuia, Corina Caciuc, care urmeaza sa-i daruiasca antrenorului un copil.

Astfel, dincolo de sumedenia de declaratii acide la adresa celor doi, Anamaria Prodan a facut o mutare neasteptata, publicand pe contul de Instagram fotografii cu Corina Caciuc in lenjerie intima. "Am primit mii de poze cu amanta sotului meu: unele mai ok, altele mai rele", a precizat impresara.

"O felicitam pentru ingerasul din burtica si ne rugam pentru el sa nu pateasca ce a patit Reghe Jr cu tatal lui", a mai spus Anamaria, inainte de a-l face inca o data praf pe Laurentiu Reghecampf.

"Toate astea sunt doar din vina lui si o sa plateasca legal pentru fiecare miscare gresita si pentru fiecare batjocora adusa familiei mele. Nu amanta aceasta are vina pentru situatia macabra in care se afla el. Este doar vina domniei sale. Daca nu era aceasta amanta, era alta. Cum au mai fost multe", a subliniat, printre altele, Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare