Vedete din Romania

#Anamaria Prodan kilograme #Anamaria Prodan gemeni #Anamaria Prodan copii #anamaria prodan

Anamaria Prodan: "Pot sa ajung si la 300 kg, doar sa fac doi bebelusi"

Anamaria Prodan marturisea in urma cu ceva timp ca isi doreste enorm sa-si mareasca familia cu o fetita, declarand ca acesta e singurul lucru care-i mai lipseste. intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar impresarul isi doreste acum nu un copil, ci doi!

De curand, Anamaria Prodan a slabit 10 kilograme si recunoaste ca nu se teme din nou, daca aceasta ingrasare ar fi determinata de… o sarcina!

„As vrea sa am un bebe. Doamne, ce mi-as dori! Pot sa ma fac si de 300 de kilograme, dar sa fac doi bebelusi, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi ca nu a mai ramas niciun

copil in casa? Toti au plecat. Mai e putin si pleaca si Bebe. imi zice ca incep cantonamentele si ma roaga sa-l las in pace. De semnat, a semnat din burta cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuti, se duce singurel. Daca-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decat el!”, a povestit prezentatoarea PRO TV pentru libertatea.ro, completand ca are zile cand nu constientizeaza cum a trecut timpul si nu-i vine a crede cat de mari au crescut toti copiii ei: „Eu am ramas cea mai mica din casa ca inaltime. Jur, sunt toti atat de inalti! Ma uit, asa, la ei, stau uneori si ii urmaresc si nu-mi vine sa cred: 1,85 cm are Sarah, Rebecca la fel!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare