Vedete din Romania

# anca serea operatii estetice #Anca Serea

Anca Serea, adevarul despre operatiile estetice pe care le are

 

Anca Serea (38 ani) este considerata mamica eroina din showbiz-ul romanesc, pentru cei 6 copii pe care ii are. Este o femeie admirata pentru felul in care arata.

Chiar si dupa cea de-a sasea nastere, fosta prezentatoare si-a pastrat silueta de fotomodel. Dar sunt si destule voci care o acuza ca arata asa datorita operatiilor estetice. Satula de astfel de intrebari, Anca Serea a spus adevarul despre interventiile pe care la are. 

"O intrebare care imi este adresata extrem de des are legatura cu aspectul meu fizic, respectiv daca este cel de la mama natura sau unul imbunatatit, sa zicem artificial. Concret, am fost întrebata, cred, ca de sute de ori, dacă am suferit vreo interventie chirurgicala. Bustul, desigur, este predominant, din punct de vedere statistic, in intrebarile curiosilor.

Nu ma simt datoare fata de nimeni cu vreo explicatie, mai ales ca este vorba despre corpul meu. Insa, nu am absolut niciun motiv sa ma ascund ca acest corp pe care il vedeti este cel pe care l-am primit de la natura, mai exact de la mama mea. Caci ea mi-a transmis minunatele gene care ma ajuta sa imi pastrez silueta si tenul intr-o forma atat de buna," a scris Anca Serea pe Facebook.

Cum se mentine frumoasa

Fosta prezentatoare a dezvaluit si cateva trucuri la care apeleaza pentru a avea un ten perfect si un trup tras prin inel.

"Este adevarat că am apelat la diverse creme si proceduri de remodelare corporala care, fie vorba intre noi, nu sunt straine niciunei doamne si domnisoare. Pentru ten folosesc dintotdeauna produse de calitate, care să contina multe ingrediente naturale si sa fie certificate pentru eficacitate. Am cateva branduri preferate, carora le sunt fidela tocmai pentru ca am fost multumita pana acum.

Dar am pus intotdeauna mare accent pe alimentatie, cat mai naturala, pe odihna, care are un rol mai important decat va imaginati in forma fizica pe care o aveti si, nu in ultimul rand, pe iubirea si linstea pe care mi-o ofera familia. Ei sunt vesnica mea sursa de energie si buna dispozitie, de la ei reusesc mereu sa ma incarc cu mult optimism si sa imi duc la indeplinire toate planurile," a mai punctat Anca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare