Vedete din Romania

#Anda Adam nasi #Anda Adam botez #vedete intern #showbiz #anda adam

Anda Adam isi boteaza fetita! Cine vor fi nasi

Anda Adam, superstitioasa din fire, intentioneaza sa o boteze in secret pe fiica sa, Erin, asa cum a tinut ascunsa sarcina pana a 6 luni. In presa s-a aflat deja ca micuta va fi botezata in luna mai, iar nasul nu mai este nici el o enigma!


“Anda o va boteza pe Evelin in luna mai. A gasit si nasul, pe George (n.r. -Jorge), care, alaturi de sotia lui, Ramona, vor fi parinti spirituali pentru fetita. Ea s-a interesat si de restaurant, de biserica si, fireste, de traditii, pentru ca nu vrea sa nu rateze sub nicio forma momentul cu ursitoarele. Mai mult, pentru a fi prezenta la slujba religioasa, artista isi va face si molifta la preot cu o saptamana inainte de eveniment”, au dezvaluit apropiatele vedetei, care mai sustin si faptul ca ea incearca sa ajunga pana la botez la greutatea pe care a avut-o inainte de nastere pentru a putea avea o tinuta de senzatie la petrecere.

Anda Adam a recunoscut recent ca tine regim si si-a reluat antrenamentele.

“Nu am facut execese. Nu am mancat noaptea. Acum, am mancat la fel de natural, dar am inceput si antrenamentele. Nu prea a fost de acord domnul doctor, caci a spus ca e prea devreme. Dar nu fac exces si daca simt ca e prea mult, ma opresc. De-abia astept sa se faca frumos afara si sa incep sa alerg in parc. Mananc oua fierte cu o bucatica de mozzarela nesarata si doua feliute de prosciuto, fara paine. Nu facem foamea. Nu bagam zi de zi hamburger, hamburger”, a declarat Anda Adam la “Un show pacatos”, de la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare