Vedete din Romania

#nastere Anda Adam #vedete intern #anda adam #revenire #concert anda adam

Anda Adam, la televizor dupa doar doua saptamani de la nastere

Au trecut doar doua saptamani de la nasterea prin cezariana iar Anda Adam pare ca si-a revenit complet. Vedeta a participat astazi la o emisiune televizata unde a cantat si a dansat.

Dupa ce si-a petrecut prima parte a diminetii alaturi de miuta Evelin, pe care a hranit-o si alintat-o, Anda Adam s-a prezentat la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", de la Antena 1.

"Nu mi-am abandonat copilul, i-am dat sa manance, doarme vreo 3-4 ore. Ma intorc acasa imediat. incerc sa imi fac treburile in perioada in care ea doarme", a declarat aceasta in cadrul emisiunii potrivit fanatk.ro.

Imediat dupa filmari vedeta s-a intors acasa si a publicat, pe o retea de socializare, o fotografie tinand-o in brate pe Evelin: "Am cantat, am dansat si acum inapoi la sufletelul meu mic!", sustine libertatea.ro.

Vedeta se pregateste in prezent pentru concertele pe care le va sustine de Sarbatori, cand are programate mai multe concerte. In aceasta perioada Evelin, va fi ingrijita de mama vedetei, care va veni special din America. Aceasta va fi ajutata si de socrii Andei Adam, care sunt dornici sa participe la cresterea fetitei.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare