Vedete din Romania

#copii vedete #andi moisescu #copii abandonati #parinti

Andi Moisescu, marturii despre ce inseamna sa cresti fara tata

Andi Moisescu a fost crescut doar de mama sa, dupa ce tatal a decis sa paraseasca familia. Vedeta TV povesteste intr-un interviu acordat Adevarul despre aceasta experienta care i-a marcat copilaria, dar si despre cum a invatat sa treaca peste. 

Andi Moisescu spune ca s-a obisnuit repede cu absenta tatalui mai ales ca acesta a disparut din viata de familie cand inca amintirile de lunga durata nu incepusera sa se formeze. Astfel, ca pierderea nu a fost perceputa la adevarata intensitate la acel moment. "Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere", a declarat Andi pentru Adevarul.

Acesta mai spune ca mama a fost cea care a incercat sa suplineasca si a si reusit lipsa tatalui. O considera o eroina, desi constientizeaza ca lucrurile s/au schimbat mult fata de vremea copilariei sale. "A reuşit mama ta să fie şi tată? Da, fără discuţie. Maică-mea, săraca, a făcut tot ce i-a stat în putere. E o eroină în felul ei. Totuşi, atunci nu erau atâtea pericole în jur cum sunt astăzi", a povestit Andi Moisescu, pentru Adevărul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare