Vedete din Romania

#andra #dezvaluiri #relatie #catalin maruta

Andra a facut dezvaluiri in premiera despre relatia sa cu Catalin Maruta

Andra si-a surprins fanii cu cateva marturisiri despre inceputurile relatiei sale cu moderatorul TV Catalin Maruta, cu care este casatorita de aproape cinci ani si caruia i-a daruit si un baietel, pe nume David.

Desi in general sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala si cu greu au facut dezvaluiri despre ei, Andra a vorbit in premiera despre momentul in care l-a cunoscut pe Catalin Maruta si cum au ajuns sa devina un cuplu atat de solid, desi la inceput erau doar simpli amici.

"El simtea ceva pentru o domnisoara care era la filmare. Mie imi placea de el, era un om frumos, dar usor-usor s-a intamplat dragostea asta nebuna care e acum. Mi-a facut multe surprize, cel mai dragut cred ca a fost cand mi-a facut cadou 500 kg de pepene.

Eu am facut primul pas in relatia cu Maruta. Ne facem declaratii la fiecare apel telefonic, nu exista zi in care sa nu ne facem. Face si gesturi frumoase pe care nu stiu daca multi le fac. El mi-a facut cel mai frumos dar, pe baietelul nostru. Imi doresc ca nu creasca singur, pentru ca eu am avut frati", a marturisit Andra pentru Wowbiz.

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului