Vedete din Romania

#declaratii andra #andra mamica #Andra insarcinata #andra

Andra, din nou mamica! Anuntul facut de vedeta!

Ieri, Andra si-a aniversat cea de-a 30-a aniversare. Tot ieri, Andra si Catalin Maruta au implinit 8 ani de casnicie. O casnicie frumoasa si de durata, de care putine vedete au parte.

Cu aceasta ocazie, Andra le-a transmis fanilor un mesaj emotionant si a facut un anunt la care putini se asteptau. Vedeta a marturisit ca isi doreste sa devina mamica pentru a treia oara.

"Am un sot minunat, o familie minunata, nu imi mai doresc nimic. Daca Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!", a declarat Andra.

Cei doi s-au cunoscut in timpul emisiunii pe care o prezenta Maruta, iar acesta a fost impresionat nu doar de frumusetea Andrei, ci si de maturitatea acesteia. Decis sa o cucereasca, Catalin a asteptat-o, apoi s-a trezit ca Andra i-a facut o surpriza, mutându-se cu el, dupa ce a primit acordul parintilor, scrie ele.ro.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare