Vedete din Romania

# andra matei bals # andra donatie #andra

Andra donatie uriasa pentru Institutul "Matei Bals"

Cantareata Andra sare in ajutorul medicilor dupa ce acestia s-au plans ca au lipsuri mari in plina epidemie de coronavirus. 

Artista doneaza 20.000 de euro Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", in aceasta perioada grea, in plina epidemie de coronavirus. 

Banii vor ajunge maine in contul fundatiei spitalului. Andra a decis sa faca aceasta donatie dupa ce medicii s-au plans de lipsuri la locul de munca.

"Siguranta este pe primul loc. Trebuie sa fim precauti. Mi se face inima cat un purice de fiecare data cand aflu ca s-a umflat numarul pacientilor. Clar, nu suntem pe deplin pregatiti si mi-e teama ca va fi un efort colosal sa putem face fata unui numar mare de imbolnaviri. Vreau sa-i felicit pe doctori, pe asistente, intreg personalul spitalelor. Fac eforturi sa izoleze si sa trateze acest virus inspaimantator. Am vazut cateva postari ale unor cadre medicale care se afla in prima linie de lupta cu virusul, m-au emotionat. Sper sa treaca acesta perioada in care trebuie sa stam acasa. Dar asa e mai sanatos. Prin acest act personal incerc sa ajut spitalele romanesti. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toti cei bolnavi', a declarat Andra, pentru viva.ro. 

Sursa foto: TV Mania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare