Vedete din Romania

#Andra insarcinata #catalin maruta #andra

Andra, insarcinata din nou?

O fotografie de la botezul nepoatei lui Cristian Tudor Popescu, Antonia, ai carei nasi sunt Andra si Catalin Maruta, a lasat loc de interpretari printre fabii cantaretei. Este sa nu Andra insarcinata?

In imaginea cu pricina, cantareata poarta o rochita stralucitoare si voluminoasa, care ar putea crea iluzia unor kilograme in plus. 

Fanii au comentat imediat imaginea postata de Catalin Maruta si l-au intrebat pe prezentator daca Andra este intr-adevar insarcinata sau daca „de vina” e rochia.

„Un cuplu frumos, ce mi-e drag. Vine barza cumva, sau rochita Andrei creeaza o iluzie optica?”, „Andra, ai burtica de graviduta?”, „Mai asteptati un copil sau mi se pare?”, „Vine barza???”, „Vei fi tatic? Felicitari!”, „Andra, vine al treilea? Sa vina sanatos!”, „insarcinata?”,„ Cat de frumosi sunteti!”, au comentat fanii la fotografia postata de Catalin Maruta. si Andra a publicat o imagine in care apare singura, imbracata in aceeasi rochita voluminoasa. si la poza ei, admiratorii au reactionat la fel: „Andra, ne faci o surpriza frumoasa? Sa fie sanatoasa, vine a doua fetita? Dumenezeu sa te ajute”, „Sunteti minunata! Felicitari!”, „insarcinata?”, „si eu cred ca este gravida!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare