Vedete din Romania

# fetita andra #nastere Andra #vedete intern #showbiz #andra

Andra si Catalin Maruta: Cum a decurs prima zi cu fetita lor

Mama pentru a doua oara, Andra a primit-o cu lacrimi in ochi pe micuta Eva, iar prima zi petrecuta impreuna a fost perfecta. Emotionati si extrem de fericiti, Andra si Catalin, impreuna cu fiul mai mare, David, abia asteapta sa mearga acasa si sa inceapa o noua viata in formula de patru.

“Mi-am dorit foarte mult sa avem si o fetita, iar Dumnezeu mi-a indeplinit aceasta dorinta. Sunt extrem de fericita si, din momentul in care Eva a venit pe lume, sta doar in bratele mele. E o senzatie unica, pe care nu o pot descrie in cuvinte. Spre deosebire de prima sarcina, acum am fost si sunt mult mai relaxata, mai simt foarte bine si abia astept sa ajungem duminica acasa”, a declarat emotionata Andra.

Proaspatul tatic de fetita, Catalin Maruta, a spus: “Eva este o binecuvantare pentru noi toti. Toti prietenii imi spun ca sa fii tata de fata este diferit, iar eu sunt foarte curios de acest lucru. I-am amenajat micutei locul ei si astept cu nerabdare sa vina acasa. Atat eu, cat si Andra si David suntem foarte fericiti si ne bucuram ca ne-am marit familia. Un lucru interesant este ca Eva are grupa mea de sange, iar David o are pe cea a Andrei.”

David se bucura foarte mult ca are o surioara, de care promite ca va avea grija. Ieri si-a petrecut timpul la spital, alaturi de mama lui si de micuta Eva si este nerabdator ca cele doua sa ajunga acasa, deoarece ii este foarte dor de ele.

Duminica va fi prima zi acasa petrecuta de familia Maruta in formula completa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare