Vedete din Romania

# botez andra #vedete intern #showbiz #catalin maruta #andra

Andra: decor de 15.000 de euro pentru botezul fetitei sale!

Pe 11 octombrie, Andra si Catalin Maruta isi vor crestina fetita, in varsta de doua luni. Asa cum era de asteptat, pregatirile pentru botez sunt pe ultima suta de metri. Parintii sai celebri s-au ocupat de toate detaliile, pentru care au scos din buzunar o suma frumusica.

Eva Maria va avea aceeasi nasi precum, fratiorul ei mai mare: Arpad Paskany si iubita lui, Ana Maria Feher, dupa cum reiese din invitatia cu monograma, pentru care s-a lucrat nu mai putin de sase zile.

Andra a tinut ca invitatiile sa aiba aripi albe, decupate ca o dantela fina, dar si un cristal Swarovski, tinand cont tematica aleasa de vedeta pentru eveniment este legata de ingeri, scrie click.ro.

Asa cum era de asteptat, si in decor va domina albul, aranjamentele florale fiind realizate din orhidee Phalenopsis, una dintre cele mai frumoase si mai rare flori din lume. Pretentiile decorului se ridica la peste 15.000 de euro, conform specialistilor.

Slujba de botez va fi tinuta la Biserica Sfantul Fanurie, acolo unde a fost crestinat si David Maruta. La petrecerea care va avea loc a complexul de lux Aristocrat Events Hall din zona Pipera sunt asteptati  300 de invitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului