Vedete din Romania

Andreea a lipsit de la nunta tatalui ei

Dan Marin , tatal vedetei tv Andreea Marin si directorul Starii Civile din Iasi, si Renata, fosta Puscasu, s-au casatorit intr-un cadru restrans de prieteni la sfarsitul saptamanii trecute la Biserica Sf. Haralambie din Iasi. Marile absente ale nuntii au fost chiar Andreea Marin si prietenul sau Stefan Banica jr. , care la sfarsitul saptamanii trecute au fost vazuti la Brasov.

Ca si cununia civila , care a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie, cununia religioasa si petrecerea de dupa s-au desfasurat intr-un cadru intim, ferit de ziaristi. Nunta a fost practic cadoul pentru ziua de nastere a noii doamne Marin, care azi implineste 39 de ani. La petrecerea de la restaurantul Plopii fara sot a venit, din partea familiei mirelui, doar Cristina, sora Andreei Marin.

Doar 15 prieteni au fost la biserica

La ceremonia de la Biserica Sf. Haralambie au fost prezente doar 15 persoane, iar la restaurant au fost cu putin peste 40. Mireasa, cu 17 ani mai tanara decat Dan Marin, a purtat la nunta o rochie de culoare bej deschis din matase, cu paiete, cumparata special de la Roma. Dan si Renata Marin au ales doua perechi de nasi, o familie din Iasi, Julieta si Liviu Pendefunda, un reputat medic neurolog iesean. Cea de-a doua pereche de nasi a familiei Marin a fost Flori si Costas Georgalas, din Bucuresti.

Ultimii sunt prieteni foarte apropiati ai sotului. Se cunosc de foarte mult timp si sunt si parteneri de afaceri ai sotului, a explicat Renata, noua doamna Marin.

(continuarea in Libertatea)
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare