Vedete din Romania

#andreea balan #casatorie #familie

Andreea Balan: "Am alte lucruri de realizat in viata decat sa fac copii si sa ma marit"

Pentru Andreea Balan cariera este cel mai important lucru. Cantareata sustine ca nu are nicio dorinta sa se marite sau sa faca copii.

In varsta de 26 de ani, Andreea Balan nu crede ca va avea o familie pana la 30 de ani.

"Peste patru ani nu voi face aceleasi lucruri ca acum. Voi lansa videoclipuri si voi avea multe concerte. Poate voi razbate si international. Nu-mi doresc sa ma marit si nici sa am copii. Fiind de mica in lumina reflectoarelor, am crescut altfel decat prietenele mele si punctele mele de reper sunt altele, de aceea consider ca am alte lucruri de realizat in viata decat sa fac copii si sa ma marit”, a declarat Andreea Balan pentru ring.

Andreea are o relatie de cinci ani cu Keo, dar nu are niciun plan de nunta, considerand ca s-a nascut pentru a fi pe scena.

"Tot ceea ce fac este din pasiune si cand lucrez pentru mine simt ca nu muncesc. In viata e important ca fiecare dintre noi sa-si gaseasca drumul si vocatia si atunci viata e mai frumoasa si simti ca lucrurile se intampla mult mai usor.

Eu mi-am gasit drumul, cred ca m-am nascut pentru scena, si nu simt ca muncesc pentru ca sunt foarte dedicata. Intr-adevar, e foarte greu sa te mentii peste ani, dar avantajul meu consta in varsta si experienta acumulata in toti acesti ani", a mai spus Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului