Vedete din Romania

#andreea balan #showbiz #vedete intern #probleme Andreea Balan

Andreea Balan are noi probleme. Vezi ce s-a mai intamplat!

Problemele se tin scai de cantareata Andreea Balan. Dupa despartirea de Keo, barbatul alaturi de care a format un cuplu vreme de mai bine de opt ani, Andreea se vede nevoita sa renunte la proiectele sale din cauza problemelor de sanatate.

Surse din anturajul cantaretei au declarat pentru wowbiz.ro ca artista a refuzat oferta producatorilor show-ului de vara al Antenei 1, intrucat are dureri mari de coloana. "Andreea a fost foarte incantata de propunerea de la «Splash», insa, din pacate, nu poate sa o onoreze! Ea isi solicita foarte mult spatele la «Romania Danseaza», unde executa coregrafii cu un grad mare de dificultate! De aceea, prefera sa nu isi forteze coloana la «Splash», ii este frica sa nu aiba probleme la sariturile de la trambulina, iar miscarile bruste sa nu ii afecteze zona lombara!", a declarat o prietena de-a vedetei.

CITESTE SI:

Vedetele, pro si contra "femeii cu barba". Declaratii incredibile!

Pro TV, in pana de vedete. Ce se intampla cu disponibilizatii


Andreea ramane insa la Antena 1 in calitate de jurat la "Te cunosc de undeva", dar si ca prezentator la "Romania Danseaza"!

La ultima editie a emisiunii "Romania Danseaza", fanii cantaretei au avut parte de un moment memorabil. Tangoul pe care l-a dansat impreuna cu Jorje, coprezentatorul sau, s-a incheiat spectaculos. Cantaretul a sarutat-o pe Andreea pe gura.

Sursa foto: romaniadanseaza.a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului