Vedete din Romania

Andreea Balan, colaborare cu Petrisor Ruge

Andreea l-a cooptat in echipa sa de dansatori pe euro , povesteste Ziarul.

Dupa o "batalie" pe cinste juriul si publicul au acordat premiile aceleiasi perechi. Andreea si Petrisor au primit socati atat trofeul "Dansez pentru tine" oferit celor mai buni dansatori din "Liga invingatorilor", cat si marele premiu, cecul de 60.000 de euro, cu care Stefanel, baietelul pentru care au intrat in ring, isi va implini visul.

Este pentru a treia oara cand Andreea si Petrisor fac pereche in cadrul unui concurs de dans, povesteste Cancan.

Dupa o evolutie nu foarte stralucita in cadrul uneia dintre editiile autohtone ale show-ului "Dansez pentru tine", cei doi au reusit sa obtina locul doi in Mexic, iar acum au fost desemnati campioni in "Liga Invingatorilor".

Daca pana mai ieri, Andreea Balan si Petrisor Ruge faceau pereche numai in cadrul concursului “Dansez pentru tine”, de cateva zile, solista si-a cooptat partenerul in echipa sa de dansatori care asigura spectacolul in timpul concertelor sale.

“Cred ca publicul mi-a transmis aceasta idee. Am urmarit reactia publicului, am sesizat cat de dorit si iubit este Petrisor si am decis, intr-o secunda, cooptarea colegului meu in echipa. Joi am urcat si am pus in scena cu el cateva franturi din dansurile de la "Dansez pentru tine". Nu va pot descrie in cuvinte care a fost reactia”, a declarat Andreea Balan.

Ea a dezvaluit ca in aceasta perioada lucreaza la coregrafia show-urilor sale, care va putea fi remarcata in timpul celor 25 de concerte pe care le va sustine in luna mai, in timpul campaniei electorale. Totodata, in acesta saptamana, Andreea si Petrisor vor continua sa se antreneze pentru editia speciala de vineri seara, de la ”Dansez pentru tine”.

“Avem un singur dans de pregatit, insa si de aceasta data il tratam cu seriozitate, pentru ca in aceasta seara vor fi premiati coregrafii nostri si speram din tot sufletul ca si celelalte cazuri sa-si gaseasca rezolvarea. Mai ales cazul pentru care lupta Andra”, a marturisit Andreea.

 

Foto: Compact 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare