Vedete din Romania

#keo #despartiri #andreea balan

Andreea Balan, despre despartirile care i-au marcat viata: "Cu cat ai stat mai mult, cu atat este mai grea"

 

Despre Andreea Balan se poate spune ca este una dintre cele ghinioste vedete din showbizul romanesc cand vine vorba de dragoste. Artista a avut parte de deceptii in amor, din cauza carora a suferit extrem de mult.

Cantareata a vorbit pe canalul sau de YouTube despre cele doua relatii care s-au incheiat foarte urat pentru ea.

Andreea Balan a avut o relatie de 8 ani cu Keo, de care s-a despartit dupa ce a aflat ca a inselat-o. La un an distanta, artista s-a indragostit din nou. Actorul George Burcea i-a devenit sot in septembrie 2019, dar casnicia a durat doar 6 luni, desi au impreuna doua fetite.

"Orice despartire este grea. Cu cat ai stat mai mult, cu atat este mai grea.Dar daca ai copii este mai grea. Am avut o relatie de 8 ani si acea despartire a fost extrordinar de grea, pentru ca a fost o relatie foarte lunga si in momentul in care stai atatia ani cu cineva, acel om face parte din tine. Chiar daca cu fostul sot am avut o relatie mai scurta, de 4 ani si jumatate, din aceasta relatie au rezultat doi copii," a afirmat Andreea Balan pe canalul sau de YouTube.

"Ambele despartiri au fost dificile pentru mine"

Desi suferinta este foarte mare pentru ca a ramas mama singura, Andreea Balan a marturisit ca a gestionat mult mai bine despartirea de tatal fetitelor sale. A ajutat-o faptul ca a mers la terapie, ca a citit carti de dezvoltare personala si ca a invatat din experienta anterioara.

"Ambele despartiri au fost dificile pentru mine, doar ca in prezent am gestionat mai bine emotional aceasta ruptura, deoarece eu am fost bine sufleteste. Acum cinci ani mi-a fost foarte greu sa gestionez suferinta pentru ca eu eram intr-o cautare a mea. Nu intelegeam ce e cu mine omul, nu persoana de la televizor. Cautam foarte multe raspunsuri despre mine, sa ma inteleg pe mine. Acum sunt mult mai bine emotional si am reusit sa gestionez aceasta despartire mai bine decat in trecut," a adaugat cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare