Vedete din Romania

#Andreea Balan probleme nastere #declaratii Andreea Balan #andreea balan

Andreea Balan, marturie dureroasa: "Nu cred ca sa mai pot face copii"

Andreea Balan a trecut prin momente dramatice in timpul celei de-a doua nasteri. Cantareata a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. A fost resuscitata timp de 1 minute de medici.

 

Dupa acest incident, cosmarul Andreei Balan nu s-a terminat. Vedeta a mai fost supusa unor noi interventii chirurgicale, dupa ce i-au aparut niste hematoame sub operatia de cezariana.

"Am inceput sa sangerez peste tot. Medicii si-au dat seama ca este embolie amniotica. Acesata problema, de fapt, mi-a provocat stopul cardiac. Operatia a fost foarte complicata. Mi s-a facut transfuzie de sange. Eu nu imi mai amintesc insa nimic. Am fost inconstienta doua zile," a povestit Andreea Balan la Antena 1.

Cosmarul nu s-a terminat pentru cantareata nici dupa ce a fost externata. Din cauza unor hematoame aparute pe sub operatia de cezariana, Andreea Balan a mai suferit inca doua interventii chirurgicale.

"Ultima interventie a fost cea mai grea. Neexistand cateter (n.r. in coloana), ci doar o anestezie pe vena si o operatie complicata, cand m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodata in viata. A fost curatat si ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie intensiva. Nu pot sa fac efort deloc. Stau in casa", a mai spus cantareata.

Nu crede ca mai poate face copii

Andreea Balan a vorbit si despre momentul in care se va intaorce pe scena, dar si despre faptul ca s-ar putea sa nu mai poata face copii. Dupa nastere, s-a speculat ca medicii au fost nevoiti sa-i extirpe uterul pentru a-i salva viata.

"O sa astept 4 luni ca sa ma intorc pe scena. De cantat, pot, pentru ca nu mi-am pierdut vocea. Nu pot sa fac prize si acrobatii cu Petrisor. In iunie o sa incep concertele. Am slabit este adevarat, dar burtica mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred ca mai pot avea," a marturisit Andreea Balan.

In perioada in care va stat acasa, Andreea va pune la punct botezul Clarei, care va avea loc in luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare