Vedete din Romania

#Andreea Balan nunta #andreea balan

Andreea Balan se pregateste de nunta si botez. Ce rochie speciala va purta

Andreea Balan a primit o noua sansa la viata, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in timpul nasterii celei de-a doua fetite. La cinci luni de la acele momente critice, cantareata se simte foarte bine si se bucura de cele doua micute ale sale, Ella Maya si Clara Maria.

Artista si George Burcea se pregatesc pentru doua evenimente importante din viata lor: nunta si botezul Clarei, care vor avea loc pe 15 septembrie, sub numele "Nunta și Botez in Paradis." La petrecere vor fi prezenti 250 de invitati.

Andreea Balan a dezvaluit ca in ziua cea mare va purta trei rochii de mireasa, toate creata special pentru ea.

"Voi avea trei rochii si toate vor fi facute de Otilia Brailoiu. Am ales-o pentru ca ea creeaza adevarate povesti prin rochiile ei si exprima foarte multa emotie. Prima rochie, care va avea o trena imensa, va fi extrem de frumoasa si speciala, pentru ca pe fusta vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul catre celalalt – va fi scrisa toata povestea noastra de dragoste – plus datele de nastere ale fetitelor. A doua rochie va fi foarte potrivita pentru vals, si fiind o buna dansatoare, trebuie sa existe un vals foarte frumos. Si atunci, si rochia va trebui sa fie pe masura. Iar a treia rochie este surpriza," a spus artista pentru revista VIVA!

Cine vor fi nasii

Andreea Balan si viitorul sau sot au ales si nasii care ii vor cununa pe ei si o vor boteza pe micuta Clara. Este vorba despre Aurelian Temisan si sotia sa, Monica Davidescu. Cantareata va avea si domnisoare de onoare. Cele care vor indeplini acest rol sunt cele sase dansatoare ale sale, care ii sunt si prietene de foarte mult timp.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare