Vedete din Romania

#andreea banica #lucian mitrea #incredere #masaj erotic #inselat

Andreea Banica isi trimite sotul la masaj erotic si la femei

Cuplul Andreea Banica si Lucian Mitrea sare la gatul presei de scandal care il acuza pe Lucian ca ar insela -o pe sotia lui. Pentru a raspunde acuzelor care i-au fost aduse sotului ei, Andreea Banica spune ca ea isi trimite sotul la masaj erotic , acest lucru neinsemnand totusi ca acesta ar insela-o.

Andreea si Lucian sunt impreuna de peste 16 ani iar in urma cu aproape doi ani si-au oficializat relatia. In urma cu cateva luni au devenit parintii micutei Sofia, care va fi crestinata la sfarsitul acestei saptamani. Pregatirile pentru botezul micutei a gfost umbrit insa de articolele din revistele mondene, insotite de fotografii tip paparazzi, care il acuza pe Lucian ca si-ar insela sotia, la un salon de masaj erotic .

Astfel ca cei doi au simtit nevoia sa faca cateva precizari. Andreea a spus ca ea a fost cea care si-a trimis prima data sotul la un astfel de salon de masaj, in Bali, in vara lui 2007: "Am auzit ca pe acolo sunt cele mai bune maseuze, asa ca i-am propus sotului meu sa mearga si el la masaj erotic. Majoritatea barbatilor frecventeaza asemenea locuri, asta nu inseamna ca ma inseala", a precizat Andreea Banica pentru Click!.

Ea sustine si ca are incredere totala in Lucian, care a devenit victima paparazi-lor. "Eu ii spun mereu lui Lucian sa se duca la femei daca asta isi doreste. O fac, pentru ca am incredere totala in el, stiu ca nu s-ar duce", a adaugat artista.

Potrivit Click!, si Lucian este foarte suparat pe atitudinea celor care il acuza ca si-ar insela nevasta. "Salonul de masaj la care am fost surprins este unul cu profil erotic, insa asta nu inseamna ca am facut ceva indecent sau ca mi-am inselat sotia. Andreea imi ofera tot ce imi pot dori si de 16 ani de cand suntem impreuna, nu am simtit nici macar o data nevoia sa merg la alta femeie. Nu gasesc cuvinte potrivite pentru a transmite ceea ce simt acum fata de niste oameni care vor sa-mi distruga familia. Imi iubesc enorm sotia si cel mai rau pe lumea asta ma doare cand o vad ca sufera", a explicat Lucian.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului