Vedete din Romania

Andreea Banica se cununa de "Ziua europeana a muzicii"

Programare. Cantareata si iubitul ei se vor prezenta in fata ofiterului starii civile pe 21 iunie , cu o saptamana inainte de nunta.

Peste exact o saptamana, Andreea Banica si Lucian Mitrea vor semna actul prin care vor oficializa relatia pe care o au de mai bine de 15 ani. Cei doi si-au programat cununia civila pe 21 iunie, zi in care se sarbatoreste "Ziua europeana a muzicii".

Si nu numai. Viitorul mire a ales aceasta data cu un scop precis. "Lucian a vrut sa-mi faca o surpriza si s-a dat peste cap sa obtina programarea pentru cununia civila in ziua aceea. Pe 21 iunie este ziua mea de nastere", ne-a declarat Andreea.

Asadar, peste o saptamana, blonda va sarbatori la dublu. Acesta va fi, insa, doar antrenamentul pentru nunta care va avea loc pe 28 iunie, la Hilton, si la organizarea careia Andreea a muncit singura. Cantareata a vrut sa detina controlul total al pregatirilor, asa ca nu a apelat la o firma specializata.

Luna de miere cu gasca in Bali

Andreea si Lucian vor sarbatori evenimentul printr-o vacanta de zece zile in Bali. Desi majoritatea proaspetilor insuratei fug singuri in luna de miere, cantareata si viitorul ei sot vor merge cu gasca dupa ei. "Nu am mers in viata mea singura in concediu. Tot timpul am fost cu grupul de amici.

E plictisitoare distractia in doi. Vom petrece cele zece zile "de miere" cu nasii si cativa prieteni", sustine Andreea.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare