Vedete din Romania

#secrete Andreea Berecleanu #Andreea Berecleanu frumusete #vedete intern #andreea berecleanu #showbiz

Andreea Berecleanu: secretul tineretii fara batranete, indiferent de buget

La 41 de ani, Andreea Berecleanu este la fel de cocheta, zambitoare si plina de viata ca la debutul sau in televiziune, in urma cu mai bine de 20 de ani! Jurnalista a dezvaluit care e secretul!

“Cand eram insarcinata am condus pana in ultima clipa, ma comportam ca si cand as fi fost intr-o stare normala. Medicul meu ginecolog mi-a spus ca imi va lua cheile de la masina. Am avut noroc ca am avut doua sarcini foarte usoare, nu am avut greturi.

Si la serviciu m-am comportat foarte normal, nu am avut concediu prenatal, si m-am intors la munca dupa ce l-am nascut pe Petru, dupa trei saptamani, pentru ca meseria asta are nevoie de noi. Dar reuseam sa imi impart timpul si ca mama, si sa alaptez si sa ajung la serviciu. Nu am suferit de depresie, pentru ca am fost foarte fericita.

Femeile ma complimenteaza mereu pentru felul in care arat. Cred ca secretul este ca sunt preocupata si ocupata. Trebuie sa ingrijesti indiferent de buget, poti sa-ti faci acasa o masca de exfoliere, cu malai, cu diverse lucruri.

In privinta dietelor, infometarea nu este o solutie, dar sa mananci mai putin da, pentru ca stomacul se obisnuite in doua-trei luni sa primeasca mai putin. Am restrictii la alcool, doar in situatii exceptionale, nu am pierdut noptile, asta este un secret, mai ales ca peste o luna fac 41 de ani”, a spus Andreea Berecleanu la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare