Vedete din Romania

#andreea esca #accident #carje

Andreea Esca va merge cu carje 45 de zile

Andreea Esca a trecut cu bine de operatia complicata la genunchi, in urma accidentului de schi. Vedeta ProTV va suporta insa o recuperare grea, iar timp de 45 de zile nu va putea sa mearga fara carje.

Cu un surub de titan in genunchi, Andreea Esca este optimista in ceea ce priveste recuperarea. Dupa perioada in care nu are voie sa puna piciorul pe pamant, ea va fi nevoita sa apeleze si la ajutorul unui kinetoterapeut.

"In urma programului de recuperare sper ca functiile piciorului sa fie recuperate in totalitate. O operatie este totusi o operatie, dar pana acum nu au fost complicatii, asa ca am toate motivele sa cred ca totul va fi bine", a declarat stirista pentru Click!

"Totul s-a intamplat accidental si nu e nimeni vinovat pentru asta. Oricum, baiatul care a intrat in mine a ramas alaturi de mine pana au venit salvamontistii si m-a intrebat in permanenta daca poate sa faca ceva sa ma ajute. Era si el la randul lui foarte speriat", a mai povestit Andreea despre accident.

Dupa ce a fost consultata de medicii din Bucuresti, Esca a fost transportata la Viena cu avionul personal al lui Adrian Sarbu .

"Domnul Sarbu i-a trimis un avion personal pentru a o transporta in Austria la o clinica privata unde se trateaza cei mai mari tenismeni. Operatia se putea face si la noi in tara, pentru ca, nefiind o fractura cu deplasare, nu era ceva foarte grav, dar, pentru mai multa rapiditate, s-a facut interventia departe de tara", a explicat pentru ring Cristina Copos , care se afla pe partie in momentul accidentului. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului