Vedete din Romania

# daramare cladiri #cladiri cluj #andreea esca #afacere

Andreea Esca vrea sa demoleze niste cladiri din Cluj. Cu ce afacere vrea sa dea lovitura

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania si se zvoneste ca ar avea cel mai mare salariu din televiziune. Realizatoarea TV nu s-a axata insa de-a lungul anilor doar pe veniturile de la Pro Tv si a investit masiv si in alte afaceri. De cativa ani, Andreea Esca si sotul sau si-au orientat atentia catre imobiliare. In satul sau natal, Porumbacu de Sus, stirista a amenajat un spatiu superb, iar acum vrea sa isi extinda afacerea si in Cluj, unde isi doreste sa demoleze cateva cladiri pentru a construi un hotel elegant, chiar in centrul orasului. Pentru a demola insa cladirele si pentru a ridica noua constructie, stirista are nevoie de aprobarea edililor locali.

 

Chiar daca amenajarea va urmari standardele moderne in domeniu, potrivit autorizatiei Primariei Clujului, sotii vor fi obligati sa pastreze elementele de arhitectura zonala.

"Proprietarii doresc demolarea corpului de cladire construit de-a lungul limitei de proprietate din est si care paraziteaza zidul de imprejmuire, eliberand astfel o portiune de teren care va asigura iluminat, aerisire si o impresie generala mai buna pentru restul dezvoltarii. Pe calcanul de pe latura vest se va construi un etaj nou si mansarda peste corpul subsol si parter existent, intr-o maniera care va pastra intacte boltile de caramida ale incaperilor existente.

Pe latura din sud se va construi un corp ingust si inalt pentru scara principala de acces la noul etaj. De aici o alta scara dedicata va urca la mansarda. La fiecare nivel se va amenaja un apartament (3 apartamente in total), iar la subsol boxe de depozitare. In cadrul lucrarilor cladirea propusa va capata o infatisare noua, goluri de la parter vor fi pastrate sau inchise, iar golurile partilor noi vor fi intr-o compozitie armonioasa cu acestea. In mare se va respecta arhitectura zonei si imaginea clasica", au declarat arhitectii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului