Vedete din Romania

#Andreea Ibacka insarcinata #andreea ibacka #cabral

Andreea Ibacka, mamica pentru a doua oara. Primele dezvaluiri despre sarcina

 

Andreea si Cabral Ibacka vor fi din nou parinti. Sotia prezentatorului de la Pro TV este insarcinata si va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului in aceasta toamna. Au tinut totul secret pana miercurea trecuta, cand au facut marele anunt pe retelele de socializare.

Andreea a facut si primele dezvaluiri despre cea de-a doua sarcina. A marturisit ca isi dorea foarte mult inca un copil. Namiko abia asteapta sa isi cunoasca noul partener de joaca.

„Am fost foarte bucuroși. Am simțit, orice femeie simte. Am avut toate simptomele. Instinctul de femeie nu m-a înșelat. Mi-am făcut testul fără să îl anunț. Ni l-am dorit, am consumat toate etapele firești ale vieții. Am avut proiecte, am călătorit. Vara asta nu plecăm în vacanță, dar nu din cauza sarcinii. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost rău, nu am leșinat. Poate am mâncat mai mult și am avut o stare de somnolență. Nimeni nu și-a dat seama pentru că am funcționat normal. Am 21 de săptămâni. Mama zice că o zăpăcesc cu termenii aceștia cu lunile și săptămânile. Am patru luni de sarcină. Soțul a fost primul care a aflat”, a declarat ea pentru Protv.

„Încerc să o văd ca pe o perioadă normală. Acum sunt mult mai așezată, mai liniștită, nimic nu mă deranjează. Mă simt foarte bine. Cu toate că viața mea e în saci de gunoi și cutii. Sper să nu fim foarte perfecționiști și obsedați să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experiența asta și pun bază pe el. îmi dă încredere că așa va face și cu bebelușul. Eu sunt novice, încerc să nu fiu paranoică. Nu m-am gândit niciodată că poate fi ceva în neregulă. În prima dimineață m-am trezit și aveam emoții foarte mari. Ce program azi? Și mi-am dat seama că nu-s emoții, ci fluturii din stomac de la sarcină. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și fericită pentru ce mi se întâmplă”, a continuat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului