Vedete din Romania

#copil #andrei tardea #andreea mantea

Andreea Mantea a fost avertizata sa nu faca copii cu iubitul ei

Andreea Mantea este sfatuita sa nu ii faca copii iubitului ei. Acesta a fost obligat de instanta sa mearga la Institutul de Medicina Legala si sa faca testul de paternitate pentru a se stabili daca el este tatal fetitei fostei lui sotii. In acest timp, Andreea danseaza in concursul de la Pro TV pentru a ajuta doi copii luati in plasament.

La ultima infatisare din procesul care il are drept personaj pe Andrei Tardea , actualul iubit al Andreei Mantea, judecatorii au decis sa-l oblige pe acesta sa se supuna unui test de paternitate, alaturi de fosta sotie si de fetita care se pare ca ar fi rezultat din aceasta casatorie.

Potrivit Click!, decizia a fost luata dupa ce Andrei nu s-a prezentat nici la termenul de ieri al procesului. Astfel, Tardea, fosta sotie si fetita lor vor trebui sa efectueze testul ADN saptamana viitoare. "Sunt dezamagita de comportamentul lui, dar nu se poate schimba", a declarat Alexandra Tardea.

Ea a avertizat-o pe actuala iubita a fostului sot, frumoasa Andreea Mantea sa nu-i faca un copil lui Tardea. “Sper ca Mantea sa fie mai inteligenta ca mine si ca fosta iubita a lui Andrei si sa nu-i faca copii”, a adaugat Alexandra.
    
Se pare ca acest test de paternitate va fi si testul prin care va trece relatia dintre Andreea si Andrei. Barbatul a fost fortat de Mantea sa-i demonstreze ca cel de-al doilea copil nu este al lui, pentru ca, in cazul in care testul va arata altceva relatia dintre cei doi se va incheia.

In urma cu cateva luni, atunci cand intre Andrei si fosta sotie a inceput scandalul referitor la divort si paternitatea copilului. Alexandra Tardea a acuzat-o pe Andreea Mantea ca i-a distrus casnicia, lucru care a facut-o pe aceasta sa riposteze, dupa ce mai intai a incercat sa calmeze spiritele: "I-am spus lui Andrei sa-i dea mai multi bani pensie. Daca el nu da mai mult de 150 de lei, atunci pun eu diferenta pana la 500", spunea Mantea in urma cu cateva luni.

Tardea mai are un copil, dintr-o relatie anterioara cu o avocata, pentru care se pare ca nu a mai achitat pensia alimentara de cateva luni. Daca testul de paternitate va arata ca si micuta Arianna este fiica sa, el va trebui ca, in afara de plata unei pensii alimentare sa ii dea si numele sau.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare