Vedete din Romania

#relatie #andreea mantea #bogdan ivanof

Andreea Mantea: "Acum sunt singura si mi-e foarte bine asa"

Andreea Mantea este din nou singura si spune ca prioritatea ei este cariera. Relatia dintre bruneta si cumnatul Simonei Patruleasa a durat doar doua luni.

La doar 24 de ani, Andreea Mantea nu are noroc in dragoste . Bruneta s-a despartit de curand de Bogdan Ivanof , fratele lui Sabin Ivanof , sotul Simonei Patruleasa.

“Am iesit cu Bogdan vreo doua luni. Asta a fost tot. Acum sunt singura si mi-e foarte bine asa, pentru ca afacerea pe care o am si proiectul profesional in care m-am implicat imi ocupa tot timpul”, a marturisit Andreea, citata de Libertatea.ro.

Desi a declarat in trecut ca nu va mai reveni la televiziune, Andreea Mantea prezinta, din 4 iunie, emisiunea " Nunta cu surprize " la Kanal D.

“E o competitie a nuntilor. Eu si colegul meu, caci voi avea un coleg, ii vom ajuta pe nasi sa le faca mirilor cele mai frumoase surprize si cadouri. Vom merge la cununii din diverse zone ale tarii, iar telespectatorii vor desemna prin vot nunta cas­ti­gatoare”, a mai spus Andreea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare