Vedete din Romania

#tv #mircea radu #andreea mantea

Andreea Mantea il regreta pe Mircea Radu

Andreea Mantea , fosta asistenta a lui Mircea Radu, recunoaste rolul pe care prezentatorul emisiunii " Din dragoste " l-a avut in cariera ei de televiziune. Dupa despartirea de Radu, ea prezinta acum o emisiune concurc alaturi de Aurelian Temisan .

Mircea si Andreea au parasit impreuna trustul Intact , dar bruneta a fost prima care a revenit in televiziune. Ea prezinta "Tombola castigatorilor" la TVR2 alaturi de cantaretul Aurelian Temisan si se bucura de fiecare lucru invatat de la mentorul ei.

"Experienta alaturi de Mircea Radu a fost ceva absolut deosebit, nu se poate compara cu nimic. De la el am invatat tot ce stiu astazi in materie de divertisment. Relatia cu Aurelian este buna, dar emisiunea impune mai multa seriozitate si concentrare, pentru ca la mijloc sunt foarte multi bani", a marturisit Andreea Mantea pentru "ring".

Bruneta a avut emotii mari la prima editie a emisiune, motiv pentru care a fost certata de iubitul ei, Andrei Tardea . Concursul a obtinut insa aproape 2,5 puncte de audienta, lucru care a multumit-o pe Andreea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare