Vedete din Romania

# andreea mantea salariu #andreea mantea

Andreea Mantea pleaca de la Kanal D!? Ce oferta de nerefuzat a primit

Andreea Mantea a primit de curand o orfeta de job de nerefuzat, care ar putea-o sa faca sa plece de la trustul Kanal D, unde prezinta emisiunea Wowbiz, alaturi de Victor Slav.

Este una dintre cel mai bine platite ale trustului turcesc. Prezentatoarea TV incaseaza lunar suma de 8.000 de euro, potrivit viva.ro. Cu toate acestea, oferta de job pe care i-a propus-o Silvia Epure, producator de film si televiziune, este una mult mai buna din punct de vedere financiar.

Cele doua au lucrat impreuna la mai multe emisiuni, printre care si “Nunta cu surprize”, Andreea fiind moderatoarea, iar Silvia, producatorul executiv.

Cea din urma este cunoscuta pentru mai multe productii internationale, printre care si filmul “Borderland“, o coproductie americano-mexicana in care a lucrat, ca producator, alaturi de celebrii actori Bruce Dern, nominalizat la Oscar, Peter Fonda, fratele lui Jane Fonda, dar si de regizorul premiat internatonal Paul Street.

A castigat titlul de „Woman filmmaker of the year“ pentru filmul „Ofelia“, productie care a cules laurii la Gala Festivalului International de Film „48 Hours“, desfasurata pe 10 septembrie 2017 la Los Angeles, unde a obtinut opt premii, din cele 14 nominalizari, inclusiv premiul pentru cel mai bun film.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare