Vedete din Romania

# andreea mantea botez #Andreea Mantea copil #vedete intern #andreea mantea #showbiz

Andreea Mantea pregateste un botez fastuos. Iata ce meniu sofisticat a ales!

Andreea Mantea isi va crestina duminica fiul, pe David-Andrei. Vedeta a pregatit o petrecere fastuoasa, cu un meniu sofisticat. 

Este cea mai fericita mamica si vrea ca fiul sau sa aiba parte de tot ce e mai bun, asa ca a inceput pregatirile pentru marele eveniment inca de acum cateva saptamani. 

In ceea ce priveste meniul, Andreea Mantea a ales atat preparate sofisticate, cat si cateva din cele traditionale romanesti, cum ar fi zacusca si sarmalele.

"Nu m-am hotarat inca. Am sunt la degustare. Am gasit ceva aici. Eu nu mananc eu sunt la slabit. O sa avem sarmale. Nu exista petrecere fara sarmale. Sora mea s-a ocupat de tot. Niste prieteni sunt nasii. Tortul e foarte dragut. Am lucrat cateva zile, nu fizic, dar am stat si m-am gandit si ne-am consultat. Ce culoare, in ce fel. Va fi multicolor. David este acasa cu tusica, cu mama si cu sora mea. Azi-dimineata erau asa multe femei in jurul lui ca statea asa si se uita. La un moment dat a aparut un barbat in camera si a avut asa o expresie", a adaugat Andreea.

Intrebata despre tatal micutului David Andrei, Andreea Mantea a evitat subiectul: "Nu stiu de unde vine curentul asta. Cred ca din camera frigorifica. Nu-mi vine sa cred cata mancare avem in camera frigorifica. Intrebarea pe care m-ai pus-io nu am ce raspuns sa dau la ea. Din fericire pentru mine nu vorbesc despre acest lucru".

Vedeta a anuntat ca petrecerea va fi una restransa, doar alaturi de familie si prieteni apropiati.

"Vor fi in jur de 80 de invitati, familia si prietenii apropiati. O avem pe Maria Carneci, pe Vali Vijelie si o trupa de cover-uri", a adaugat Andreea Mantea.

CITESTE SI: 

Organizare dezastruoasa la concertul lui Robbie Williams. Spectatori luati cu Salvarea!

Adio burlacie: Bobby Paunescu se casatoreste astazi!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare