Vedete din Romania

#ion tiriac #relatie #andreea marin #adevar

Andreea Marin a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu Ion Tiriac. Ce s-a intamplat, de fapt, intre ei in urma cu 15 ani

Andreea Marin a vobit in sfarsit deschis despre zvonurile care au tot circulat ani la rand in ceea ce priveste relatia pe care Zana ar fi avut-o cu omul de afaceri Ion Tiriac. Invitata in cadrul emiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, Andreea Marin a raspuns sincer pe marginea acestui subiect.

 

Astfel, vedeta a spus in sfarsit adevarul despre relatia amoroasa pe care ar fi avut-o cu milionarul, in urma cu 15 ani. La acel moment, se vorbea chiar despre o casatorie intre cei doi, dupa ce au fost surprinsi impreuna in 2004 la Gala Viva.

„Este extrem de stupida aceasta poveste. Nici macar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. In primul rand, nu as fi negat sa va spun un adevar. Este, ipotetic vorbind, onoranta o relatie cu un astfel de om. Asa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac, este un om extraordinar. Am tot respectul pentru el si mi-a fost un prieten de nadejde. Nu am cuvintele prin care sa descriu relatia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale.”

„Si pana la urma, atat de stresanta a fost presiunea partii de presa incat eu am decis ca eu ii fac rau omului acesta. Lucrurile erau duse intr-o extrema care nu avea nicio legatura cu realitatea. Nu vad de ce as nega ca am avut o relatie cu cineva cu care e onorant sa ai o relatie, daca ar fi fost cazul. Nu a fost cazul! Dar da, a fost o prietenie pe care o pretuiesc si astazi si imi e drag de omul acesta si am tot respectul si am invatat enorm de la el.

Nu a fost niciodata vorba despre un inel, nu este raspunsul meu, nu aveam de ce sa raspund evaziv cand nici macar n-a fost vorba de vreun inel si de vreo intentie. Si daca ar fi fost, nu as fi spus da pentru ca noi nu aveam o relatie. Cum sa spun da cererii unui om cu care nu am o relatie de alta natura decat de prietenie?”, a declarat Andreea Marin in emisiunea de la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare