Vedete din Romania

#Andreea Marin silicoane #andreea marin #vedete interne #showbiz

Andreea Marin, adevarul despre silicoane

In ultima perioada, s-a vehiculat zvonul ca Andreea Marin si-a pus silicoane. Vedeta a vorbit intr-o emisiune TV si a lamurit acest subiect.

“Sarcina pot duce la cresterea sanilor. Mai exista si varianta sutienelor. Exista desigur si varianta operatiilor glandelor mamare. Poate fi oricare din variante, important este ca lumea a invatat ca optiunile sunt variate si se poate apela oricand si la astfel de lucruri. Marirea sanilor de dupa nastere si combinata cu un sutien care sa aduca un plus de volum, este posibila atingerea acestor dimensiuni. Exista si varianta implantului, este deja o practica foarte uzuala asa cum stim”, a marturisit ieri medicul Calin Dobos, pentru antenastars.ro.

Astazi. Andreea Marin a lamurit situatia: “Extraordinar. Asta este ca operatia pe care mi-am facut-o pentru gropitele din obraz. Eu am spus ca nu sunt de acord, nu as face asa ceva. Nu este cazul. M-am maturizat, corpul meu a trecut prin modificari, am nascut”, a declarat Andreea Marin pentru emisiunea “Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului