Vedete din Romania

#andreea marin banica #carte #lansare

Andreea Marin Banica lanseaza volumul "Pretuieste viata"

Andreea Marin Banica lanseaza volumul "Pretuieste viata" la Targul International Gaudeamus . Nu este o lucrare biografica, ci un volum care vorbeste despre echilibru si despre cum poti sa traiesti frumos cu ceea ce ai.

Debutul literar al Andreei contine zeci de articole organizate pe capitole cu teme dedicate in special femeilor si mamelor, dar si tinerelor sau femeilor de orice varsta, cu idei utile si pentru publicul masculin. Articolele sunt scrise de autorul principal, Andreea Marin Banica si invitatii sai - personalitati si specialisti (din medicina, sport, nutritie, psihologie, design, fotografie, cosmetica, educatie, drepturile femeilor, media, mediul de afaceri, ONG, etc).

Volumul este impartit in cinci sectiuni: Tot ce-i mai bun pentru tine!, Cei ce locuiesc in inima ta!, Nu esti singur pe lume!, Femei remarcabile si Tribut. Printre cei care au contribuit cu texte la realizarea lui sunt Dana Sota , Monica Tatoiu, Valentina Pelinel, Teo Trandafir, Andreea Raicu, Daniela Nane, Bogdan Teodorescu, Mircea Radu si Dr. Cristian Andrei.

Sectiunea Femei Remarcabile contine povesti ale figurilor feminine legendare (Coco Chanel, Audrey Hepburn, Margaret Thatcher, Karen Blixen, Marie Curie, Ingrid Bergman , Irene Papas, Ana Aslan, Regina Maria a Romaniei, Maria Rosetti, Carmen Sylva, Simone Veil) puse fata in fata cu interviuri ale femeilor remarcabile din domenii diverse intalnite de Andreea Marin Banica in colturi diferite de lume.

Volumul contine fotografii realizate cu sprijinul fotografului profesionist Marius Baragan si un DVD cadou: documentarul "Kilimanjaro 2001" realizat de Andreea Marin Banica si Calin Vrabie in timpul expeditiei din estul Africii.

Lansarea va avea loc sambata, 28 noiembrie, ora 15:00 la Targul International Gaudeamus , in incinta Pavilionul central Romexpo.

"Profitul va fi donat cauzei umanitare a mamelor care lupta impotriva cancerului, iar gestul tau inseamna un dar de suflet pentru care iti multumesc" - Andreea Marin Banica

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare